فتوسنتز، رنگدانه ها، کلروفیل
اثرات سطوح مختلف بیوچار گندم و تنش آبی بر ویژگی‌های کمی و کیفی کارلا (خربزه تلخ) در شرایط گلدانی

اسماعیل میر؛ حلیمه پیری؛ امیر ناصرین

دوره 35، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 169-185

https://doi.org/10.22092/jwra.2021.352930.845

چکیده
  کارلا گیاهی دارویی است که از میوه آن برای درمان دیابت استفاده می­شود. در این تحقیق اثر تنش آبی و بیوچار بر پارامترهای کیفی و کمی گیاه کارلا مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در شرایط گلخانه به­صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل سه تیمار آب آبیاری (50%، 75% و 100% آب مورد نیاز) و چهار تیمار بیوچار (صفر، ...  بیشتر